ENTREMANS nace de un colectivo de escultores con el propósito de explorar vías de producción y difusión de su trabajo en Barcelona.

Funciona desde 2003 como plataforma de producción ofreciendo a sus miembros y colaboradores, espacios de taller, maquinaria y soporte administrativo a sus proyectos, sean de investigación y producción de obra o para sus proyectos en los ámbitos del montaje y diseño de exposiciones, escenografía o diseño.

DESEMBRE 2008

ESCULTURA de MIQUEL SAMITIER al TALLER BDN

Desde entremans associació artistica us invitem a visitar el tallerBDN creació, producció i difusió d'escultura, on hi trobareu un dels membres d'entremans treballant en el projecte Equinodermica!


TallerBDN "Jornada de portes obertes" desembre 2008
Aequalitas Numerosa.
Equinodermica en proces.EXPOSICIÓ d'escultures de petit format fins el dia 31 a :

SETBA-Zona d'Art es complau de convidar-vos a la inauguració de l'exposició col.lectiva de Nadal, 'SETBA SIMFONIA',

que tindrà lloc el proper dijous 11 de desembre a les 8 del vespre.

Els artistes són Carles Bros, Lluis Cadafalch, Miquel Darbra, Àngels Freixanet, CARLOS GAVILAN, Joan Gispert, Stephan Guillais, Heidi Martin Kuster, MARLON MAS, Quim Moya, ARIANE PATOUT, Claudi Puchades, Colectivo Rudes, Rafael Ruz, Aix Sabaté, MIQUEL SAMITIER, Rosa Solano, Erika Svensson, Monia Touiss, Raymon Vayreda, alguns dels quals ja han exposat a SETBA amb anterioritat, en exposicions individuals o bé col.lectives i d'altres que hi tornaran en un futur.La simfonia 6 'Pastoral' va ser acabada per Ludwig Van Beethoven el 1808. Segons el compositor l'esmentada simfonia és 'més expressió de sentiments que pintura de sons'. SETBA ofereix un homenatge al compositor amb una exposició multidisciplinar de 20 artistes que amb quatre obres cadascú recreen notes de color en harmonia i equilibri. Pintura, escultura, dibuix i fotografia en petit format configuren la col.lectiva de Nadal 'SETBA SIMFONIA', la darrere exposició de l'any on es podrà participar de l'art de regalar art.

SETBA- Zona d'Art és un espai cultural polivalent destinat a acollir exposicions artístiques, presentacions, rodatges, tallers i activitats, entre d'altres. Un dels principals objectius de SETBA és donar veu tant a figures ja reconegudes com a aquelles persones que s'inicien en l'art, a les que ofereix l'espai com a altaveu per a apropar-se al públic. L'altre eix central és la contribució a la recuperació per a la ciutat d'un espai tradicionalment de creació artística i moviment cultural com són la Plaça Reial i el barri de Ciutat Vella. Per a això, SETBA col·labora amb diverses institucions i agrupacions culturals de la ciutat. L'espai recupera l'habitatge d'artistes tan reconeguts com el pintor andalús Ocaña, del qual se'n conserva un fris en una de les sales, i el cantautor Lluís Llach, sobre el qual s'està preparant una exposició pel proper mes de gener.

Belén Gracia
SETBA Zona d'art
Plaza Real 10 - 1º 2ª
08002 Barcelona
T. 934 813 696
www.setba.net